PROGRAMMA | ZATERDAGOCHTEND

Terwijl veel papa’s en mama’s lekker zullen uitslapen, is er deze ochtend natuurlijk weer van alles te doen voor de kids. De kinderen van de basisschool krijgen via school een uitnodiging. Maar je kunt je natuurlijk ook nog altijd opgeven in de tent zelf! Alle kinderen die willen mogen mee doen! We beginnen rond de klok van 10.00u dus kom op tijd!

Wat we dit jaar gaan doen? Een tipje van de sluier … de ‘kleintjes’ gaan zelf koekjes maken en bakken en ze gaan place-mats maken. Voor de oudere kids: google maar even op Zig-Zag (Zapp). Dan heb je een idee …

Deelname is uiteraard helemaal gratis en na afloop is er weer de bekende ‘patatbon’ die je kunt inleveren bij de snackwagen van Westrik Snacks.

SPOORBOEKJE ZATERDAG

10.00u | Kids Programma

12.00u | Diverse attracties (Kids) tot 18.00u

13.30u | Start Vogelschieten

15.00u | Kindershow: Huub Cooijmans

21.00u | Q-Music the party (inclusief het foute uur!)

PROGRAMMA | ZATERDAGMIDDAG

Tijdens deze zaterdagmiddag is er natuurlijk ook weer van alles te doen voor jong en oud. Niemand hoeft zich te vervelen!

Vogelschieten
Zo beginnen we rond 13.30u met het vogelschieten voor de jeugd. Hier kun je je ter plaatse voor opgeven.

Ook kunnen de volwassenen zich vanaf 13.30u opgeven voor het vogelschieten. Rond 14.00u zal het eerste schot gelost gaan worden door de schutterskoning van 2018. Kunnen we jou dit jaar misschien bijschrijven in de ere gallerij der Wilps Vogelschieters?

Voor de kids
Rond 15.00u kunnen de kinderen weer (gratis) kijken naar een geweldige show! Hij is al eens eerder geweest, maar hij is zo ontzettend goed en leuk! Huub Cooijmans komt de kids weer verbazen!

Er zijn voor de kids vanaf ongeveer 12.00u weer een (gratis) draaimolen, 2 springkussens (ook een voor de allerkleinsten).  Alle attracties zullen rond 18.00u sluiten/stoppen.

Q-Music the Party - Inclusief het foute uur!

Afgelopen jaar was het één groot feest met Q-Music the Party! Daarom hebben we besloten (na veel aandringen van onze bezoekers) om ook dit jaar Q-Music op het Wilpse podium neer te zetten! Ben jij er ook weer bij?!

De Entree prijs: € 7,50

Er is GEEN voorverkoop. Dus kom op zaterdagavond op tijd want vol = vol!

Neem je legitimatie mee! Bij twijfel kan hier om gevraagd worden.

De organisatie/beveiliging heeft het recht mensen te weigeren.

Verdere informatie:
– Bar sluit om 01.00u
– Eetgelegenheden sluiten om 02.00u
– Onze huisregels zijn van toepassing
– We werken met polsbandjes i.v.m. alcoholbeleid

sponsoren