OPENING & DORPSLOOP '19

Vanaf 18.30u kan iedereen weer naar het feestterrein aan de Sleedoorn in Wilp komen. Vorig jaar gingen er maar liefst 80 confetti kanonnen tegelijk af in de feesttent en daarmee werd het Wilps Volksfeest officiëel geopend! Hoe we het deze editie gaan doen? Tja …  Om 18.45u gaat het in ieder geval gebeuren! Dus wees op tijd!

Om 19.00u gaan we van start met de dorpsloop 2019! Wie er is het snelste? We nodigen alle kinderen van Wilp en omgeving van harte uit om aan deze sportieve uitdaging mee te doen! En deelname is helemaal gratis dus waarom zou je niet mee doen? En na afloop krijg je natuurlijk iets lekkers te drinken en te eten van ons!

Na afloop is er nog de gelegenheid om het laatste beetje energie er uit te dansen in de feesttent tijdens de mini disco die meteen na de dorpsloop van start gaat. Rond 20.00u zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent!

SPOORBOEKJE VRIJDAG

18.45u | Spectaculaire Opening Wilps Volksfeest 2019

19.00u | Dorpsloop

19.00u | Het Volleybaltoernooi

21.30u | De band Cabrio (Gratis Entree!)

VOLLEYBALTOERNOOI

Het (beach) volleybaltoernooi van 2017 en 2018 was een groot succes.

Op vrijdag 7 Juni ’19 gaan we daarom wederom Volleyballen! Er moeten op ieder moment 5 personen in het veld staan. De teams mogen uiteraard gemengd zijn. Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder consumptie munten. Daarnaast is er een spectaculaire hoofdprijs! Deelname is gratis!

Opgeven is inmiddels niet meer mogelijk! Het maximaal aantal teams dat kan deelnemen is bereikt!

BAND | CABRIO


We hebben jullie via Facebook gevraagd welke band absoluut tijdens het Wilps Volksfeest 2019 op ons podium moest komen te staan … We hebben vele suggesties mogen ontvangen en daar is 1 hele leuke band (met stip) uitgekomen!

De band van deze vrijdagavond is de band Cabrio.

De entree is deze avond zoals jullie van ons gewend zijn, geheel gratis! Dus wees van harte welkom en kom gezellig wat drinken in onze feesttent!

Band | Cabrio
Aanvang | 21.30u
Entree | Gratis

Verdere informatie:
– Bar sluit om 01.00u
– Eetgelegenheden sluiten om 02.00u
– Onze huisregels zijn van toepassing
– We werken met polsbandjes i.v.m. alcoholbeleid

sponsoren