OPENING & DORPSLOOP '19

Vanaf 18.30u kan iedereen weer naar het feestterrein aan de Sleedoorn in Wilp komen. Vorig jaar gingen er maar liefst 80 confetti kanonnen tegelijk af in de feesttent en daarmee werd het Wilps Volksfeest officiëel geopend! Hoe we het deze editie gaan doen? Tja …  Om 18.45u gaat het in ieder geval gebeuren! Dus wees op tijd!

Om 19.00u gaan we van start met de dorpsloop 2019! Wie er is het snelste? We nodigen alle kinderen van Wilp en omgeving van harte uit om aan deze sportieve uitdaging mee te doen! En deelname is helemaal gratis dus waarom zou je niet mee doen? En na afloop krijg je natuurlijk iets lekkers te drinken en te eten van ons!

Na afloop is er nog de gelegenheid om het laatste beetje energie er uit te dansen in de feesttent tijdens de mini disco die meteen na de dorpsloop van start gaat. Rond 20.00u zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent!

SPOORBOEKJE VRIJDAG

18.45u | Spectaculaire Opening Wilps Volksfeest 2019

19.00u | Dorpsloop

19.00u | Vrienden Voetbaltoernooi

21.30u | De band Cabrio (Gratis Entree!)

VOETBAL TOERNOOI

Het (beach) volleybaltoernooi van 2017 en 2018 was een groot succes. Maar om niet ieder jaar in herhaling te vallen gaan we het in 2019 ietsje anders doen. We gaan voetballen op de vrijdagavond!

Doe je ook weer mee met je team? Meer informatie over opgave en ‘deelname eisen’ kun je hier medio 2019 terugvinden! Kom dus zo af en toe eens terug voor updates en hou ook Facebook in de gaten!

BAND | CABRIO


We hebben jullie via Facebook gevraagd welke band absoluut tijdens het Wilps Volksfeest 2019 op ons podium moest komen te staan … We hebben vele suggesties mogen ontvangen en daar is 1 hele leuke band (met stip) uitgekomen!

De band van deze vrijdagavond is de band Cabrio.

De entree is deze avond zoals jullie van ons gewend zijn, geheel gratis! Dus wees van harte welkom en kom gezellig wat drinken in onze feesttent!

Band | Cabrio
Aanvang | 21.30u
Entree | Gratis

Verdere informatie:
– Bar sluit om 01.00u
– Eetgelegenheden sluiten om 02.00u
– Onze huisregels zijn van toepassing
– We werken met polsbandjes i.v.m. alcoholbeleid

sponsoren